Sunday, 9 October 2011

Allah Sentiase Menemani Hambanya

see ? title dkt tas ni pon da bwatkn hati aq sayu je .hmm .myb dsbbkn ddk dlm blik ni brtmnkn bunyi kipas je .sayu lak hti ni ble fkirkn dri aq ni . kdang2 aq x fham dgn dri ni .ble lah agknye aq akn dpt cri ktenangn dlm dri ni .adusshh ! ble dfikrkn blik aq ni jrang mndektkn dri dgn Tuhan .Ya Allah bertpe bdosenye aq ni . Ila thu kdang2 dri ila ni salu alpa dgn kwujudan Tuhan .knpe lah ila x pnah brsyukr dgn apa y ade skarang ni ??



Ya Allah ampunknlh dosa2ku ini . hmm :( kealpaan aku trhadp mu trlalu bnyk .hti ni pon da lme tidk mncari ktenangn .ktenangn y dah x jmpe lg .aplh dah jdi dgn aq skang ni .



maafkn hambamu yg kerdil ini Ya Allah ;( hmm sayunye hti ni .ssnghnye kaulh tmptku mngadu .ttikknlh ksihku dan ksihmu hngga ke ahr hyatku .ingtkn aku slalu akn kwujudnmu Ya Allah .aknku cari ktenangan y sudh hilng dri hati ini.amiinn
Thanks Sudi Baca Entry Ila ! Folow And Komen Kalau Korang Like

No comments: