Sunday, 11 December 2011

Wanita Oh Perempuan

salam sume ! hallo-hallo guys

ok korang sume ! ag ni ila nk bg tips2 tok tawn hati wanita y lmbut ni .haha ! np ila bg tips y tah pape ni ea .bab sje2 je nk bg .myb sbb ila ni de msalh lam prcntaan kot .haha ! ila sbnrnye nk rse cnta ila dhrgai .tp cam sush la nk crte kat sni .lalalala ~~~




1. Selepas sorang gadis jatuh cinta , dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal. 

2. Kalau gambar kelas keluar , wanita akan mencari siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah
    dirinya sendiri. 

3. Jika seorang wanita memberi pelbagai alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu . (*myb jga dsbbkn die mlu )

4. Tapi ,jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu , teruskan usahamu untuk     memikatnya.

5. Cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,ialah  menyelak buku-buku cinta.

6. Jangan berlagak pandai dengan mengagak apa yang dirasakannya. tanya dia sendiri !!

7. Jika senjata lelaki adalah kata2 , snjata wanita adalah airmata !!



8. Wanita cuma mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

9. Mereka selalu meceritakan pelbagai perasaan yang mereka sedang rasa dan lalui kepada teman baiknya saja.

10. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

11. Bagi wanita,cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur ,keikhlasan dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

12.Jangan tackle kwn diowg . wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

13.Walaupun bekas teman lelaki sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya !!

14. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya ( hadiah, bunga atau sekadar kad ucapan romantis ) mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

15. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya. So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah. ..

16.Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

17.Jiwa mereka sangatlah sensitif.

 *ok ni pndapt sstngah orng prmpuan .x tw plak ngn wanita2 dluar sne .


Thanks Sudi Baca Entry Ila ! Folow And Komen Kalau Korang Like

No comments: